Wie zijn wij?

Niemand minder dan Julie en Louise, twee potjes uit verschillende uithoeken van het land. In Gent kwamen we elkaar tegen en daar is waar het sprookje allemaal begon...

Op een mooie zomerdag, midden in een Covid quarantaine, tekende Julie 2 borsten. "Wajow, dat zou keitof zijn om op sokken te zetten!".

Borduren op sokken bleek toen net te moeilijk, maar het idee was gecreëerd. Niet veel later namen we er naald en draad bij en begonnen we volop T-shirts te borduren. Na een week vlogen de verzoekjes binnen. Helaas duurde het borduren met de hand ongeveer 12 uur per ontwerp, waardoor we besloten om te investeren in een borduurmachine.

Tweeduizend-vijfhonderd-zessenveertig-euro-en-een-sjieke later kon Tice Nits officieel van start gaan!


Ondertussen bevindt onze borduurwinkel zich in Gent, waar we vanuit onze werkkamer de meest originele ideeën voor jullie uitwerken. Ons kleine machinetje heeft zich vervangen door twee gigantische exemplaren waardoor de levertijd nu veel korter is.

Ik ben Louise, 24 jaar en afgestudeerd als
handelsingenieur (saai). Ik heb altijd al de droom gehad om te ondernemen: het begon als koeken verkopen op school, evolueerde naar goochelshowtjes geven (ja, ik schaam me) en eindigde (voorlopig) bij Tice Nits. Deze onderneming is werkelijk een droom die uitkomt!
De minieme tijd die ik nog over heb, spendeer ik aan skateboarden, snowboarden, basketballen, reizen, eentje(s) gaan drinken...

Ik ben Julie, 26 jaar en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Tice Nits is dus niet mijn enige bezigheid, ik ben ook klinisch orthopedagoog en zelfstandig fotograaf en videograaf.

In de winter vind je me vaak al skiënd terug in de bergen in Italië, terwijl ik in de zomer eerder in het buitenland of op het voetbalveld te vinden ben.

Onze favorieten