Maak je eigen gepersonaliseerde pet!

Wil je graag een petje personaliseren? Bij Tice Nits kun je kiezen tussen verschillende modellen en kleuren. Je kunt er een logo opzetten, je naam, een foto... Personaliseer zelf!
Geborduurde pet laten maken

Maak je eigen pet

Personaliseer je pet volledig naar wens met een logo, tekst of een icoontje.

Personaliseer mijn pet

Verschillende soorten petjes: dad, trucker, ribfluweel, vintage...

Kies zelf je favoriete petje om te personaliseren!

✅ Vele kleuren
✅ Geborduurd
✅ Personaliseerbaar
✅ Vanaf 1 stuk

Eigen pet maken

Als je op zoek bent naar een uniek accessoire, kijk dan niet verder dan onze gepersonaliseerde petten. Met onze hoogwaardige borduurtechnieken kunnen we jouw ontwerp, logo of tekst moeiteloos op een pet naar keuze aanbrengen.

Of je nu op zoek bent naar een snapback, een klassieke baseballpet of een sportieve truckerpet, wij hebben de perfecte optie voor jou.

Onze gepersonaliseerde petten zijn niet alleen een geweldige manier om je outfit af te maken, maar ook een slimme manier om je merk te promoten of een persoonlijke cadeau te geven. Met onze snelle en betrouwbare borduurservice ben je verzekerd van een uniek en duurzaam product dat jarenlang meegaat.

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een vriend of familielid, of je wilt je bedrijfsmerk versterken, onze borduurservice biedt eindeloze mogelijkheden. Wij staan klaar om jouw ontwerp tot leven te brengen op hoogwaardige petten van de beste materialen. Of je nu kiest voor een subtiele monogram, een gedurfd logo of een grappige slogan, onze petten kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen.

Met snelle levering en scherpe prijzen zijn onze gepersonaliseerde petten de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een uniek en opvallend accessoire.