Visie

Buiten jou heel erg gelukkig maken met geborduurde kledij, hebben we nog meer doelen. Check it out!

Op een mooie zomerdag, midden in een Covid quarantaine, tekende Julie 2 borsten. Als trotse eigenaars van een lesbische identiteit, dachten we onmiddellijk: "Wajow, dat zou keitof zijn om op sokken te zetten!"

Borduren op sokken bleek uiteindelijk net te moeilijk, maar het idee was gecreëerd. Niet veel later namen we er naald en draad bij en begonnen we volop t-shirts te borduren. Na een week stroomden de verzoekjes binnen. Met de hand duurt het borduren ongeveer 12 uur per ontwerp, dus we besloten te investeren in een machine.

Tweeduizend-vijfhonderd-zessenveertig-euro-en-een-sjieke later kon Tice Nits officieel van start gaan!


Ik ben Louise, 23 jaar en afgestudeerd als
handelsingenieur (saai). Ik heb altijd al de droom gehad om te ondernemen: het begon als koeken verkopen op school, evolueerde naar goochelshowtjes geven (ja, ik schaam me) en eindigde (voorlopig) bij Tice Nits. Deze onderneming is werkelijk een droom die uitkomt!
De minieme tijd die ik nog over heb, spendeer ik aan skateboarden, snowboarden, basketballen, reizen, eentje(s) gaan drinken...

Ik ben Julie, 25 jaar en altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Tice Nits is dus niet mijn enige hobby, ik ben ook pedagoog, zelfstandig fotograaf en videograaf.

In de winter geef ik skilessen in Italië, terwijl ik in de zomer eerder op het voetbalveld te vinden ben.

Onze favorieten